Labo Van Dommelen


Labo Van Dommelen
INTERACTIEF MUZIEKTHEATER MET BEWEGINGSEXPRESSIE EN DANS

…voor kinderen van 6 tot 12…

 

Professor Van Dommelen is als enige wetenschapper in de bestaansleer op zoek naar harde bewijzen bij ‘Het Bestaan’. Samen met zijn medewerkster prof. Thérèse Lunette vraagt hij zich af hoe je zeker kan weten dat iets of iemand bestaat.

 

Naast de jonge en ambitieuze Lunette met de onhebbelijke gewoonte om alles te noteren wat Van Dommelen uitkraamt, is er ook de guitige Anna-Belle. Onder het motto ‘Horen, zien en vooral niet zwijgen’ houdt ze de universiteit netjes. Zij heeft zo haar eigen mening over de bestaansleer van Prof. Van Dommelen…

 

Op een dag ontspint zich tijdens een seminarie een pittige discussie tussen prof. Lunette en poetsvrouw Anna-Belle. Wanneer deze twee hierbij aan het dansen gaan en bovendien ook nog de aanwezige studenten meesleuren in het amusante debat, besluit Van Dommelen zijn accordeon vanonder het stof te halen.. 

 

Vanuit eenvoudige bewegingsopdrachten worden kinderen uitgenodigd expressie te geven aan hun bestaan! Met invloeden uit hedendaagse dans, folkdans, Afrikaanse dans, jazz-dance, salsa, tango en bodypercussion worden een aantal dansbewegingen uitgezet.
Labo Van Dommelen is één van de voorstellingen van de Balcompagnie vzw.  Bewegingsexpressie en dans worden ook hier in een leuke theatersfeer gebracht én uiteraard met live muziek.  Het professionele team dat hiervoor garant staat bestaat uit:


 

Een productie van De Balcompagnie vzw : Harlinde Keymolen en Yves Bondue

met o.a. Leen Devijver, Nora Coulommier en Katrien Bruers

 


Info en boeking: http://www.balcompagnie.be